Σ. Ιωαννίδης «Δεν είναι πλημμέλημα είναι κακούργημα»

Ιωαννίδης - OnCamera.gr

Ο Σάββας Ιωαννίδης, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Ραφήνα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr, ανακοινώνει για πρώτη φορά την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη “Δύναμη Ανάπτυξης” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο.

Συντάσσεται με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο καθώς στο πρόσωπό του βλέπει έναν άνθρωπο αξιοπρεπή, τίμιο, και μεθοδικό.

Αναφερόμενος στα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου του 2018 αναφέρει ότι θα έπρεπε να μιλάμε για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα.

Ο Σάββας Ιωαννίδης, καταγγέλλει τη διοίκηση του Ε. Μπουρνούς διότι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σε καιρούς δύσκολους αντί να βοηθήσει τη τοπική αγορά βάζει εμπόδια που αποτρέπουν τους καταναλωτές να επισκεφθούν τα καταστήματα της πόλης.

Μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα το οποίο προκύπτει απο την έλλειψη χώρων στάθμευσης στη Ραφήνα, ο Σάββας Ιωαννίδης, καταδεικνύει την ανεπάρκεια Μπουρνούς, ο οποίος επί 7 χρόνια δεν μπορεί να αξιοποιήσει ένα χώρο στάθμευσης που παρέλαβε έτοιμο απο τους προηγούμενους Δημάρχους και τον οποίο χρησιμοποιεί κατά το δοκούν φτάνοντας στο σημείο να κάνει και “παζάρι” στην μεγάλη εορτή της Παντοβασίλισσας.

Ο Σάββας Ιωαννίδης μιλάει επίσης και για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν όχι μόνο τους εμπόρους αλλά και του δημότες.

Τα ακατάλληλα πεζοδρόμια με τις ανύπαρκτες διαβάσεις ΑμεΑ, τα “άναρχα” δρομολογημένα έργα για τη κατασκευή του δικτύου ακαθάρτων υδάτων που προβλέπουν εκσκαφές γιορτινές ημέρες στους εμπορικούς δρόμους και άλλα πολλά, ενδεχομένως να ταυτίζονται και με τις δικές σας απόψεις και ο Σάββας Ιωαννίδης να είναι η δική σας φωνή που θα ταρακουνήσει τη δημοτική αρχή Μπουρνούς.

Ιωαννίδης - OnCamera.gr