Κίνηση επιστροφής εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου

Επιστροφή εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου

Το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου πλησιάζει στο τέλος του και οι εργαζόμενοι που επέλεξαν να απολαύσουν τις διακοπές τους αυτόν τον μήνα επιστρέφουν στα σπίτια τους. Από το μεσημέρι της Κυριακής, παρατηρείται έντονη κίνηση στους δρόμους, κυρίως στην Αθηνών – Κορίνθου, με κατεύθυνση προς Αθήνα, καθώς πολλοί εκδρομείς έχουν επιλέξει την Πελοπόννησο για τις διακοπές τους.

Ουρές και μποτιλιαρίσματα

Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με ουρές χιλιομέτρων να σχηματίζονται από τα Μέγαρα μέχρι τη Νέα Πέραμο. Στα διόδια Αφιδνών, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν μποτιλιαρίσματα, ενώ και στα διόδια της Ελευσίνας η κατάσταση είναι παρόμοια. Οι επιστροφές από τις διακοπές φαίνεται να έχουν δημιουργήσει σημαντική συμφόρηση στους κεντρικούς δρόμους.

Δραστηριότητα στο λιμάνι του Πειραιά

Στο λιμάνι του Πειραιά, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολίες, καθώς τα πλοία φτάνουν γεμάτα από εκδρομείς που επιστρέφουν στην πρωτεύουσα. Η κατάσταση αυτή είναι αναμενόμενη, δεδομένου ότι πολλοί επιλέγουν να επιστρέψουν την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη κίνηση και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου είναι μια ετήσια συνήθεια που προκαλεί αναστάτωση στους δρόμους και στα λιμάνια, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. Είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι για τις καθυστερήσεις και να επιλέγουμε εναλλακτικές διαδρομές όπου είναι δυνατόν.

ΕΤΙΚΕΤΤΕΣ ΑΡΘΡΟΥ

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τελευταία άρθρα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr