Καταγγελία για απόλυση συμβασιούχου από Δήμαρχο… για ασήμαντη αφορμή!

Καταγγελία για απόλυση συμβασιούχου από Δήμαρχο… για ασήμαντη αφορμή!

Καταγγελία για απόλυση συμβασιούχου από Δήμαρχο… για ασήμαντη αφορμή!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας απαιτώντας να πάρει πίσω η Δημοτική Αρχή την εκδικητική απόλυση εργαζόμενης συμβασιούχου. Η συνάδελφος προχώρησε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ασκώντας κριτική στην Δημοτική Αρχή και επειδή τα γραφόμενα της δεν άρεσαν στο Δήμαρχο προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην απόλυση της.
Η συγκεκριμένη συνάδελφος είναι συμβασιούχος από το 2011 και παραμένει στη δουλειά με δικαστικές αποφάσεις.

Από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος επέμεινε στην απόλυση της, δηλώνοντας ότι αν νομίζει η εργαζόμενη ότι θίγεται να προσφύγει στα αρμόδια όργανα. Είναι καθαρό ότι ο Δήμαρχος παίρνει μαθήματα αυταρχικότητας από την κυβέρνηση, με αυτή του την απόφαση επιδιώκει να σπείρει την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό.

Δηλώσαμε ότι το θέμα δεν θα μείνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της συναδέλφου. Η τρομοκρατία της Δημοτικής Αρχής δεν θα περάσει.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και τη στάση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων που αντί να είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο να υπερασπιστεί τη συνάδελφο, εκπρόσωποι του δήλωσαν ότι το Σωματείο καλύπτει μόνο τους μόνιμους και τους αορίστου. Είναι απαράδεκτοι.

Καλούμε τη κυβέρνηση και συγκεκριμένα την υπουργό να παρέμβει ακόμα και σήμερα. Να πάρει πίσω τώρα την απόλυση.

Καλούμε και όλους τους συναδέλφους να μην επιτρέψουν να περάσει η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός που επιδιώκει να περάσει η κυβέρνηση μαζί με τη πλειοψηφία των δημοτικών αρχών αλλά με την οργάνωση μας στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μπορούμε να βάλουμε φρένο στην πολιτική τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…