Καιρός: Αφρικανική σκόνη με ζέστη διαρκείας

Καιρός: Αφρικανική σκόνη με ζέστη διαρκείας

Καιρός: Αφρικανική σκόνη με ζέστη διαρκείας

σκόνη

Υψηλές συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης αναμένονται από σήμερα Τετάρτη 27/03 έως και την Πέμπτη 28/03 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στους χάρτες του meteo που ακολουθούν παρουσιάζονται οι συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στην επιφάνεια στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 27/03 και 02:00 της Πέμπτης 28/03.

Σημαντικό χαρακτηριστικό του καιρού των επόμενων ημερών και οι υψηλές θερμοκρασίες.

Στη βόρεια Κρήτη τα θερμόμετρα λόγω των νοτιάδων θα φτάσουν και τους 28 βαθμούς τοπικά, ενώ το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία ακόμα και στην Αθήνα θα είναι στους 24 και τους 25 βαθμούς.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα θα είναι οι πολύ ισχυροί νοτιάδες, οι αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα και οι υψηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Οι βροχές θα είναι λιγοστές νωρίς το πρωί και ξανά το βράδυ.

Την Πέμπτη το πρωί οι τελευταίες βροχές της εβδομάδας θα είναι βέβαια λασποβροχές. Στη συνέχεια ο καιρός θα «καθαρίσει». Όμως οι υψηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν για ημέρες, τουλάχιστον έως την επόμενη Τρίτη.

Ενδεικτικά σήμερα στη βόρεια Κρήτη τα θερμόμετρα λόγω των νοτιάδων θα φτάσουν και τους 28 βαθμούς τοπικά. Λίγο θα πέσει η θερμοκρασία την Πέμπτη, όμως το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία ακόμα και στην Αθήνα θα είναι στους 24 και τους 25 βαθμούς.

Εικόνα από το e-kriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…