Γιώργος Ιωακειμίδης: «Δικαιώνομαι σε όσα έλεγα!»

Γιώργος Ιωακειμίδης: «Δικαιώνομαι σε όσα έλεγα!»

Γιώργος Ιωακειμίδης: «Δικαιώνομαι σε όσα έλεγα!»

Με αφορμή δηλώσεις του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, ο τ. Δήμαρχος και νεοεκλογμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής (επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης) κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, με προσωπική του ανάρτηση, αναφέρει τα εξής:

Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μήνας για να αποδειχτεί η αλήθεια όσων λέγαμε για τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη στις Περιφερειακές Εκλογές. Ο κ. Νίκας απερχόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, που αποπέμφθηκε από τον κ. Μητσοτάκη με την αιτιολογία του μη «ικανού», στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο είπε αλήθειες που και εγώ έλεγα από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου για την Περιφέρεια Αττικής.
Μίλησε για «υπάκουους και αρεστούς της κυβέρνησης, για συμφέροντα, για πιέσεις που δέχτηκε και για τις ευθύνες που κακώς αποδίδονται μόνο στον α’ και β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και ποτέ στην Κεντρική Διοίκηση».
Ο κ. Νίκας ήταν πάντα και παραμένει μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών πετυχημένος Δήμαρχος Καλαμάτας.
Τον συγχαίρω για τον καθαρό του λόγο, για την ευθύτητα των απόψεων του, αλλά πολύ περισσότερο του αναγνωρίζω ότι διοικεί με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.
Εμείς στον Αττικό Κύκλο, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το όραμα μας για μια Περιφέρεια ανεξάρτητη και αχρωμάτιστη μακριά από κομματικούς συσχετισμούς δίπλα στον πολίτη για τον πολίτη. Θα κινηθούμε αποφασιστικά στην άσκηση εποικοδομητικής αντιπολίτευσης για μια Περιφέρεια που να μπορεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, να διαχειριστεί ορθολογικά τα απορρίμματα, να δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό, να παρέχει σωστές κοινωνικές υπηρεσίες παρέχοντας με τον τρόπο ουσιαστικές λύσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων της Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…