Γιατί πήγε στη Σουηδία ο Στέλιος Αλειφαντής και απουσίασε από το χθεσινό ΔΣ;

Γιατί πήγε στη Σουηδία ο Στέλιος Αλειφαντής και απουσίασε από το χθεσινό ΔΣ;

Γιατί πήγε στη Σουηδία ο Στέλιος Αλειφαντής και απουσίασε από το χθεσινό ΔΣ;

Ο Στέλιος Αλειφαντής στη Σουηδία: Εθνικός Εκπρόσωπος για θέματα Ανθεκτικότητας-Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης & Πολιτικής Προστασίας.

Υπερηφάνεια για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ότι ο Στέλιος Αλειφαντής, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του Ανδρέα Βασιλόπουλου, απουσίασε απ’ τη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, επειδή βρίσκεται σε αποστολή στη Σουηδία, συμμετέχοντας ως Εθνικός Εκπρόσωπος για θέματα Ανθεκτικότητας-Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης & Πολιτικής Προστασίας.

Είναι ενθαρρυντικό, όσο και τιμητικό, ότι ο Στέλιος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο προστασίας για την περιοχή μας, αν φυσικά αναγνωριστεί η συμβολή του σε θέματα πολιτικής σχεδίασης και πολιτικής προστασίας και υλοποιηθούν πλήρως οι υποδείξεις του, στο δήμο που διαχρονικά ταλαιπωρείται από έλλειψη μακροχρόνιου σχεδίου προστασίας εκτάκτου ανάγκης.

https://kirkinews.gr

https://oncamera.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…