«Φαβορί» ο Δούκας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Οι αποδόσεις των υποψηφίων

«Φαβορί» ο Δούκας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Οι αποδόσεις των υποψηφίων

«Φαβορί» ο Δούκας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Οι αποδόσεις των υποψηφίων

«Φαβορί» δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ραγδαίες, καθώς πλέον οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος είναι πέντε, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Κατρίνη αλλά και της Μιλένας Αποστολάκη, μαζί με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο.

Σημειώνεται, ότι οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και ο δεύτερος γύρος, εφόσον χρειαστεί, στις 13 Οκτωβρίου.

Οι πρώτες αποδόσεις

Ήδη, οι στοιχηματικές εταιρείες άρχισαν να δίνουν τα πρώτα προγνωστικά -τα οποία φυσικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα έχουν διακυμάνσεις- με τις αποδόσεις να… ανεβοκατεβαίνουν.

Σύμφωνα με τη Stoiximan και τη Novibet – οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν ακριβώς ίδιες αποδόσεις- ο Χάρης Δούκας θεωρείται «φαβορί» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχοντας απόδοση μόλις 1,45.

Ακολουθεί «δεύτερος» στη σειρά ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με απόδοση 3,50 και έπεται ο Παύλος Γερουλάνος με απόδοση 6,00, η οποία έως τώρα είναι η υψηλότερη.

Αναλυτικά ο πίνακας:

pasok.jpg

Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων ωρών στη λίστα θα προστεθούν και οι δύο νέοι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης, καθώς μόλις σήμερα ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους, με τις αποδόσεις να αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…