ΕΥΠ παρακολουθήσεις: Συνάντηση Ανδρουλάκη με Ράμμο

ΕΥΠ παρακολουθήσεις: Συνάντηση Ανδρουλάκη με Ράμμο

ΕΥΠ παρακολουθήσεις: Συνάντηση Ανδρουλάκη με Ράμμο

Ράμμο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στην ΑΔΑΕ και συναντήθηκε με τον Χρήστο Ράμμο και να ενημερωθεί για τους λόγους που βρέθηκε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισήμανε την ανάγκη να υπάρχει καθολικός σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και σκληροί φραγμοί στο παρακράτος και τη διαφθορά.

«Συνεχίζω αυτόν τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί πιστεύω ότι αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας να ζουν σε μια ευρωπαϊκή κανονικότητα, με καθολικό σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και με σκληρούς φραγμούς στο παρακράτος και τη διαφθορά.» είπε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης.

«Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο ένα πολιτικό σκάνδαλο. Προφανέστατα, το να παρακολουθείς πολιτικούς αντιπάλους, το μισό υπουργικό συμβούλιο και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι ένα πολιτικό σκάνδαλο. Αλλά είναι και ένα οικονομικό σκάνδαλο, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια εμπορεύοντας ένα παράνομο λογισμικό, το οποίο είχε τη σφραγίδα στις εξαγωγές του σημερινού διευθυντή της ΝΔ », είπε ο κ. Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση με τον Χρήστο Ράμμο.

androylakis3
ΕΥΠ παρακολουθήσεις: Συνάντηση Ανδρουλάκη με Ράμμο 2

«Ήρθα εδώ να ζητήσω από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες και με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως θα κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι, και εγώ με τη σειρά μου να ενημερώσω, όπως έχω δεσμευτεί, τον ελληνικό λαό. «Είμαι σίγουρος ότι ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας, σε αυτή τη νοσηρή υπόθεση, ανοίγω το Κουτί της Πανδώρας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ που είναι βαθιά εμπλεκόμενη σε μια ιστορία που έχει πλήξει τους θεσμούς και τη δημοκρατία» είπε στη συνέχεια.

Παράλληλα, σε ερώτηση για το εάν η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί πριν τις Ευρωεκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Το γρηγορότερο δυνατό είναι αυτό που επιδιώκω. Και το επιδιώκω γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός. Πρέπει να μάθει την αλήθεια. Ο λαός, όπως στο ζήτημα των υποκλοπών έτσι και στο ζήτημα των Τεμπών και σε άλλα βαριά σκάνδαλα, διψά για αλήθεια και δικαιοσύνη.»

«Έχουμε χρέος οι πολιτικοί, οι βουλευτές που εμπλεκόμαστε με το δημόσιο βίο να εμπλεκόμαστε γιατί δεν αξίζει στον λαό να βιώνει απαξιωτικές καταστάσεις», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…