Εξιτήριο για τον 18χρονο που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη

Εξιτήριο για τον 18χρονο που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη

Εξιτήριο για τον 18χρονο που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη

Εξιτήριο για τον 18χρονο που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη – Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμορία ανηλίκων το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου στην Ακρόπολη. Ο νεαρός, που μόλις ξύπνησε ζήτησε συγγνώμη από τη μαμά του, όπως λέει, περιέγραψε στο MEGA πως τον προσέγγισαν οι δράστες και τα χτυπήματα που δέχτηκε στη συνέχεια σε κοιλιά και λαιμό.

επίθεση
#image_title

«Σε όλο μου το σώμα είμαι πιασμένος και εκεί που χτύπησα, εννοείται. Ήμασταν εκεί με την παρέα μου, καθόμασταν εκεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος θα το έλεγε κανείς. Ήταν δύο παιδιά, μας ζήτησαν τσιγάρα, γύρισα το κεφάλι μου να δω. Του λέω “σόρι φίλε, δεν έχω”» περιγράφει ο νεαρός.

«Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε με πιάνει από το τσαντάκι, μου βάζει το μαχαίρι στην πλάτη. Με πιάνει εκεί αυτός, δεν με άφηνε. Πανικοβλήθηκαν οι φίλοι μου. Πανικοβλήθηκα κι εγώ. Έγινε ένα μπουλούκι. Στην πλάτη απλά με απείλησε, πήγα να του ξεφύγω και γυρνάει μου δίνει μία στον λαιμό και ευτυχώς, δόξα το Θεώ, δεν με πέτυχε καλή εκεί. Μου δίνει και μία στην κοιλιά που αυτή ήταν πολύ καλή» θυμάται ο 18χρονος.

«Το κατάλαβα ότι ήμουν μαχαιρωμένος, απλά δεν είχα πόνο και είχα απλά ζαλάδα. Ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά, ήθελα να κλείσω τα μάτια μου. Ήταν δύσκολα, ήταν πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες» συγκλονίζει.

«Είπα στη μαμά συγγνώμη γιατί ήξερα τι έρχεται»
Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του, αναφέρει το in.gr

«Με το που ξύπνησα στο νοσοκομείο είπα στη μαμά συγγνώμη, γιατί ήξερα τι έρχεται, την ταλαιπωρία που θα τραβούσε» συγκινεί ο νεαρός.

Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν δυνατά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…