Εργαστήριο Παρατήρησης στο Πάρκο Καραμανλή από τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Πάρκο Καραμανλή

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook την δράση που διοργανώνει «Εργαστήριο Παρατήρησης» το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 στο Πάρκο Καραμανλή. Στην ανακοίνωση του ανέφερε:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για δεύτερη χρονιά, θα δείξουμε στα παιδιά μας το θαυμαστό κόσμο της φύσης με μια αξέχαστη εμπειρία, καλλιεργώντας την αγάπη για την επιστήμη και τη φύση.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 15 Ιουλίου στο πάρκο Καραμανλή από τις 18:00 έως τις 20:00, να περάσουμε 2 ώρες γεμάτες εμπειρία και διασκέδαση!
Μέσα από μικροσκόπια και στερεομικροσκόπια οι μικροί εξερευνητές παρατηρούν τον αθέατο κόσμο της φύσης.
Δύο μελισσοκόμοι θα μας μυήσουν στο θαυμαστό κόσμο της μέλισσας, με ζωντανές μέλισσες, διαφανή μεσίσσια και γευσιγνωσία μελιού.
Παράλληλα δύο animateur θα κάνουν άφθονο θεματικό παιχνίδι (γιγαντιαίες φούσκες, μπαλονοκατασκευές, painting και μουσικοκινητικά παιχνίδια).
Σας περιμένουμε όλους!!!”

agale

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/bbXr1oornq4 Στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Ευάγγελος Αλμπάνης εξελέγη μέλος, ως προτεινόμενος από την Παράταξή του, ενώ έχει να επιδείξει -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μία…

https://youtu.be/k1fIXgSAumw Αξιόλογος και αυθεντικός χοροδιδάσκαλος από την Κρήτη o Γιάννης Μεγαλακάκης. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση της κρητικής παράδοσης, ο Γιάννης Μεγαλακάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του On Camera «Εν…

https://youtu.be/F94ngpOCEhM Την Παρασκευή 26/01/2024 το OnCamera.gr βρέθηκε στο National Event του Climate Pact. Στη κάμερα μας μίλησαν:H συντονίστρια της χώρας για την Ελλάδα για το EU Climate Pact και Διευθύνουσα…