Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής σε δύο νοσοκομεία

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής σε δύο νοσοκομεία

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής σε δύο νοσοκομεία

|||
|||

«Συνεχίζουμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση των νοσοκομείων, με στόχο την υγειονομική θωράκιση των πολιτών», επεσήμανε ο Γιώργος Πατούλης.

Επίσκεψη πραγματοποίησε στα νοσοκομεία ΚΑΤ και “Αμαλία Φλέμινγκ” ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης με αφορμή την κοπή βασιλόπιτας. Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Πατούλης τόνισε την ανάγκη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να ενισχυθεί άμεσα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας.

«Η Περιφέρεια Αττικής, αν και δεν είναι στο πλαίσιο αρμοδιότητάς της, έχει τη βούληση να συμβάλει στην καλύτερη υγειονομική θωράκιση των νοσοκομείων της Αττικής προς όφελος των πολιτών. Καθημερινά με συγκεκριμένες πράξεις ενισχύουμε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό των νοσοκομείων. Ήδη η  Περιφέρεια Αττικής με 42 εκατομμύρια ευρώ συμμετέχει, όσο ποτέ άλλοτε, στην στρατηγική ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε και στο στρατηγικό στόχο της Περιφέρειας, που είναι η βελτίωση της υγείας όλων των πολιτών και η μείωση των ανισοτήτων.

«Αυτόν τον στόχο μπορούμε να τον υλοποιήσουμε με το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχουμε εκπονήσει  για την υγειονομική θωράκιση των κατοίκων της Αττικής.  Η Περιφέρεια Αττικής με τη συνεργασία και των Δήμων, θα πετύχει ο κάθε πολίτης μέσα από την πρόληψη και  τον προσυμπτωματικό έλεγχο, να έχει την ευκαιρία επιλογής ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Το να προλαβαίνουμε τα προβλήματα υγείας είναι καλύτερο από το θεραπεύειν».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα νοσοκομεία, ο Περιφερειάρχης Αττικής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…