“Επιχείρηση Φρεαττύδα” Ο Δήμος Πειραιά καθαρίζει το παραλιακό του μέτωπο .

“Επιχείρηση Φρεαττύδα” Ο Δήμος Πειραιά καθαρίζει το παραλιακό του μέτωπο .

“Επιχείρηση Φρεαττύδα” Ο Δήμος Πειραιά καθαρίζει το παραλιακό του μέτωπο .

Εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας Φρεαττύδας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της παραλίας.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες Συνεργείων και Πρασίνου του Δήμου απομάκρυναν ογκώδεις πέτρες  από την παραλία και προχώρησαν σε παρεμβάσεις καλλωπισμού του πρασίνου,  καθώς και  σε  εργασίες αισθητικής αναβάθμισης του  περιβάλλοντα χώρου.

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε, για ακόμα μια φορά, σε συντονισμένες εργασίες στην παραλία της Φρεαττύδας, με στόχο την αισθητική της αναβάθμιση. Οι παρεμβάσεις αυτές είχαν στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της παραλίας, ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, όπου θα υποδεχθούμε πολύ κόσμο για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα, αλλά και γενικότερα με αφορμή την έναρξη της ανοιξιάτικης περιόδου. Αν και δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης εκτεταμένων αναπλάσεων, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός, ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες, προκειμένου οι παραλίες της πόλης μας να είναι όμορφες και καθαρές.  Θα ήθελα να καλέσω τους πολίτες να διατηρήσουν την παραλία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς είναι σημαντικό να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…