Επανήλθε για τη Μ.Ε.Β.Α. ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Επανήλθε για τη Μ.Ε.Β.Α. ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Επανήλθε για τη Μ.Ε.Β.Α. ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Στην επικαιρότητα κρατάει το θέμα της χωροθέτησης της Μονάδας Επεξεργασίας Βιολογικών Αποβλήτων (Μ.Ε.Β.Α) ο επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης» Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, δεν παρέλειψε να θέσει και σχετική ερώτηση, απαιτώντας απο την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όπως ενημερώσει το Σώμα, αναφορικά με τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει, καθώς και σε αυτές που έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα, με την εξήγηση ότι το επόμενο νεοεκλογέν Δημοτικό Συμβούλιο δεν θέλει την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργο, παρά ταύτα το τωρινό Δ.Σ. εξακολουθεί κι επιμένει να το «προωθεί».

Ο κ. Μπουρνούς, ακολουθώντας τη συνήθη τακτική του, αρνήθηκε ν’ απαντήσει θεσμικά, στον Ανδρέα Βασιλόπουλο και τον παρέπεμψε στον ΕΔΣΝΑ (Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής) που έχει αναλάβει το έργο.

Να σημειώσουμε ότι την εν λόγω (31/10) συνεδρίαση, είχαμε την δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε live, απο τον Oncamera.gr και όχι απο την πρόσφατη ανακαινισθείσα -σύμφωνα με τα λεγόμενα του απερχόμενου Δημάρχου- ιστοσελίδα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, η οποία κόστισε 22.000€ χωρίς δυνατότητα ζωντανής παρουσίασης των συνεδριάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…