Έλληνες και ξένοι αθλητές στην Διεθνή συνάντηση στίβου στην Καλαμάτα για τα “Παπαφλέσσεια 2024”.

Έλληνες και ξένοι αθλητές στην Διεθνή συνάντηση στίβου στην Καλαμάτα για τα “Παπαφλέσσεια 2024”.

Έλληνες και ξένοι αθλητές στην Διεθνή συνάντηση στίβου στην Καλαμάτα για τα “Παπαφλέσσεια 2024”.

Διεθνής Συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια 2024»: Κυριακή 12 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Δημήτρης Πτωχός: «Η στήριξη της Περιφέρειας στη διοργάνωση, αποτελεί μια δήλωση της δέσμευσής μας στον κλασικό αθλητισμό και τις αξίες που εκφράζει»

https://youtu.be/L0IHug2AxxQ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει διαχρονικά τον αθλητικό αυτό θεσμό και στους φετινούς αγώνες την Περιφέρειά μας εκπροσώπησε ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλης Σιδέρης.

Δεκάδες Έλληνες και ξένοι Αθλητές και Αθλήτριες πήραν μέρος σε πολλά αγωνίσματα και κάποιοι από αυτούς πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις, παρότι τώρα αρχίζει η αγωνιστική περίοδος, αφού φέτος είναι χρονιά Πανευρωπαϊκών και Ολυμπιακών αγώνων, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αντίστοιχα.

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός και ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος απένειμαν το βραβείο του «Χρυσού Χορηγού επί σειρά ετών», του παλαιότερου Ελληνικού Σωματείου, με την 136χρονη παρουσία στον Αθλητισμό, και διοργανωτή  των αγώνων «Μεσσηνιακού Γ.Σ.1888», στην εκπρόσωπο του Ιδρύματος «Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια», Σύλβια Καρέλια.

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ανέφερε: «Στην Πελοπόννησο, ο κλασικός αθλητισμός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ταυτότητάς μας. Από τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι σήμερα, οι αξίες του αθλητισμού εκφράζονται μέσα από τη διατήρηση των παραδόσεων και την προώθηση της ηθικής και φυσικής υγείας.

Η Διεθνής Συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια» 2024 αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή μας.  Η στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διοργάνωση, αποτελεί μια δήλωση της δέσμευσής μας στον κλασικό αθλητισμό και τις αξίες που εκφράζει, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε ώθηση και στον αθλητικό τουρισμό που είναι σημαντικός για εμάς».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/YGFh03BN0eI Δικηγόρος – Συνήγορος συγγενών θύματος στην τραγωδία που έλαβε χώρα τον Ιούλη του 2018 στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού, ο Γιάννης Καραγκούνης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του On Camera και…

https://youtu.be/CYlMlQcj2_k Συνέντευξη στο OnCamera και τη Βιργινία Μάρκου παραχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Μπεκατώρου μίλησε χωρίς δισταγμό, για όλα όσα συνθέτουν την πολυσχιδή…

https://youtu.be/om6b-pcgMCk Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννης Σκάλκος, παρουσιάζοντας τηνυποψηφιότητά του, για τις επερχόμενες…