Προεκλογικό πάνελ επιπέδου, με Σ. Πέτσα και Γ. Σμέρο στην τελική ευθεία!

Αν μη τι άλλο, η προεκλογική «συνάντηση» στην εκπομπή “Πριν… μιλήσει η κάλπη” του OnCamera.gr μεταξύ των υποψήφιων Βουλευτών Ανατολικής Αττικής, κ. Στέλιο Πέτσα (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) και κ. Γιάννη Σμέρο (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) κατέδειξε ότι μπορεί κάλλιστα, να χαρακτηρισθεί ενδιαφέρουσα, μία σχετική συζήτηση – αντιπαράθεση, χωρίς φωνασκίες, προσβλητικές αναφορές και καυγάδες, αλλά με ήρεμο, ουσιαστικό και πολιτισμένο λόγο!

Πέτσα

Στέλιος Πέτσας: «Εάν εφαρμοζόταν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα θα χρειαζόταν νέο Μνημόνιο!»

«Στον αντίποδα της άκρατης παροχολογίας του ΣΥΡΙΖΑ εμείς παρουσιάζουμε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα. Η χώρα θα χρειαζόταν νέο Μνημόνιο κι επίσημο δανεισμό, στο σενάριο της… δεύτερης φοράς Αριστερά, αφού μας μιλούν για πρόγραμμα που ξεπερνάει τα 82 δις ευρώ, στην υλοποίησή του» τόνισε ο πρώην Υπουργός και νυν υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. Στέλιος Πέτσας, ενώ σε σχετική ερώτηση για τους νέους, δήλωσε ότι δεν έχουν προλάβει κάποιες σημαντικές πρωτοβουλίες και πολιτικές του κυβερνώντος Κόμματος, να τους αγγίξουν! Δεν παρέλειψε μάλιστα, ο κ. Πέτσας ν’ απευθύνει έκκληση στους νέους εκείνους, ψηφοφόρους, όπως «δουν, ενημερωθούν, συγκρίνουν κι επιλέξουν, μεταξύ της αξιοπιστίας/συνέπειας/σοβαρότητας και της… Δήμητρας/λοιπών συμπληρωματικών νομισμάτων, που θα βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες, οδηγώντας τη πίσω και όχι στο μέλλον!».

Σμέρο

Γιάννης Σμέρος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει στα θολά νερά της Ακροδεξιάς!»

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε μάχες, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για τον αποκλεισμό από τον δημόσιο βίο, εγκληματικών οργανώσεων που φορούν τον μανδύα της νομιμότητας» σημείωσε ο κ. Γιάννης Σμέρος, κατακρίνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «επιχειρεί να ψαρέψει ψήφους από τον χώρο της Ακροδεξιάς». Μεταξύ άλλων, ο κ. Σμέρος ανέφερε τα εξής: «Οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν αυτές που ξεχώρισαν στην τηλεμαχία που παρακολουθήσαμε! Για εμάς, στο επίκεντρο είναι ο πολίτης και σκοπεύουμε ν’ αξιοποιήσουμε την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης, εφ’ όσον μας δοθεί, προς όφελος της Κοινωνίας και μόνο!». Ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και νυν υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κράτησε ίσες αποστάσεις μεταξύ των δύο μεγάλων Κομμάτων, τονίζοντας πως: «… δεν είναι κουλτούρα συνεργασίας να προσερχόμαστε κατ’ επανάληψη στις Κάλπες, μέχρι να βγει ξανά Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης ούτε δείχνουν τέτοια κουλτούρα, δηλώσεις του τύπου ‘Κυβέρνηση ηττημένων’. Θ’ απευθυνθούμε στις Δημοκρατικές Δυνάμεις του τόπου, θέτοντας τους όρους μας και αποκλείοντας Πολλακισμούς και λοιπά άκρα…».