Άναψαν τα αίματα στο debate Οικονόμου – Καραμέρου

Άναψαν τα αίματα στη διάρκεια του debate στο προεκλογικό πάνελ που στήθηκε, με τους υποψήφιους Βουλευτές Ανατολικής Αττικής κ.κ. Βασίλη Οικονόμου (Ν.Δ.) και Γιώργο Καραμέρο (ΣΥΡΙΖΑ).
Η έντονη -πλην πολιτισμένη και ενδιαφέρουσα συζήτηση- πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκπομπής «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» στο κανάλι του OnCamera.gr με παρουσιάστρια τη Βιργινία Μάρκου.

Η προεκλογική κόντρα, η οποία έχει αρχίσει και κλιμακώνεται, συνεισφέρει στην πόλωση του κλίματος που αναμένεται να κορυφωθεί σε δύο εβδομάδες, δίνοντας και το στίγμα για όσα αναμένεται να συμβούν τις επόμενες μέρες, ως την Κάλπη της 21ης Μαΐου.

Αρκετά τα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος, με τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να συγκρούονται δυναμικά, συμφωνώντας ότι… διαφωνούν σε όλα!

Γιώργος Καραμέρος: «Άγονης Γραμμής, τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής»

Άναψαν τα αίματα

Καταπέλτης ο γνωστός δημοσιογράφος, υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος ξεκίνησε την τοποθέτησή του, χαρακτηρίζοντας την Ανατολική Αττική με «άγονη γραμμή εξαιτίας βασικών υποδομών που λείπουν ή υπολειτουργούν για δεκαετίες, παρά την πληθυσμιακή έκρηξη των τελευταίων χρόνων».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καραμέρος ανέφερε τα εξής: «Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στις Αχαρνές και θυμάμαι ότι χρειαζόταν ν’ αλλάξω τρία λεωφορεία για να μεταβώ για παράδειγμα, στην Άνω Κηφισιά. Δυστυχώς, τριάντα χρόνια αργότερα, τ’ ανίψια μου για την ίδια διαδρομή, αναγκάζονται να κάνουν μιάμιση ώρα! Το συγκοινωνιακό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, αφού και μεταξύ των Δήμων της Ανατολικής Αττικής οι αποστάσεις είναι τεράστιες και δεν υπάρχει σύνδεση».

Βασίλης Οικονόμου: «Ζήσαμε στο πετσί μας τον καταστροφικό ΣΥΡΙΖΑ»

Άναψαν τα αίματα

«Ζητούμε ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση για να μη γυρίσουμε πίσω. Την καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την έζησε ο κόσμος στο πετσί του» τόνισε ο κ. Οικονόμου, αποκρούοντας έτσι τις «επιθέσεις» του συνομιλητή του.

Μεταξύ άλλων θεμάτων που ετέθησαν, ο Βασίλης Οικονόμου ανέφερε τα εξής: «Για τις συγκοινωνίες στην Ανατολική Αττική, υπενθυμίζουμε τον νέο συγκοινωνιακό χάρτη που διαμορφώνεται ήδη, με τα συμβασιοποιημένα έργα, ενώ προχωράμε στην αναδιάρθρωση της Αστικής κι επέκτασή της έως τη Νέα Μάκρη από τη μία μεριά και το Καπανδρίτι από την άλλη… Να πούμε ότι τα δικά μας έργα είναι απολύτως κοστολογημένα, σε αντίθεση με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχεται χωρίς να γνωρίζει το κόστος, δείτε για παράδειγμα τη σχετική απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, μετά από ερώτηση του Πρωθυπουργού».