Δ. Κάρναβος «Πρέπει να περάσει η πόλη μας στην νέα εποχή»

Κάρναβος

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στην εκπομπή «Μιλάμε… Χωρίς Μοντάζ» του OnCamera.gr και την Φωτεινή Νάσσου, περιγράφοντας τα σχέδια που έχει για την πόλη του, το όραμα του και ταυτόχρονα αποκαλύπτει πως ήθελε από παιδί να γίνει δήμαρχος Καλλιθέας.

«Ολοκληρώνεται σύντομα η ανάπλαση του πάρκου της πλατείας Δαβάκη, ανακατασκευάζονται οι δρόμοι πέριξ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ταυτόχρονα η Καλλιθέα είναι στους 11 πρώτους δήμους πανελλαδικά όπου ξεκινούν τα έργα των μεγάλων αστικών αναπλάσεων από το ταμείο ανάκαμψης».

Στόχος της Δημοτικής αρχής όπως μας περιγράφει ο Δήμαρχος είναι να μπει η πόλη στην νέα εποχή και γιατί όχι στον τουριστικό χάρτη της Αττικής με ασφαλή πεζοδρόμια, πράσινες γωνιές, πλατείες καθαρές αι φωτισμένες, έξυπνες διαβάσεις και ποδηλατοδρόμους.

«Έχω δώσει μεγάλους αγώνες για την έλευση του μετρό στην πόλη μας. Είμαστε ικανοποιημένοι που το υπουργείο μεταφορών ανακοίνωσε τη δημοπράτηση του έργου την επόμενη διετία με 4 σταθμούς στη Χαμοστέρνας, πλατεία Δαβάκη, Τζιτζιφιές και Νιάρχος».

Κάρναβος