Οδοιπορικό 12 και 13 Ιουλίου 2022

οδοιπορικό

To OnCamera.gr και ο Ανδρέας Βασιλόπουλος συνεχίζουν το οδοιπορικό στoν Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Κάτοικοι και παράγοντες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν προβλήματα της καθημερινότητας από τη δική τους οπτική γωνία.

00:52 – Ανδρέας Βασιλόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πίκερμίου (Ν. Βουτζάς): Αναφέρεται στις εργασίες που ξεκίνησαν για την κατεδάφιση του σπιτιού στην οδό Καρυωτάκη στην περιοχή του Ν. Βουτζά τονίζοντας πως μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση αυτή φέρει ο Δήμαρχος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου. Δεσμεύεται για μια σωστή διοίκηση με άμεση λύση των προβλημάτων.

06:50 – Σπύρος Ανδριανόπουλος, Κάτοικος Διώνης (Δασαμάρι) : Κάνει αναφορά στο πρόβλημα των απορριμμάτων που αντιμετωπίζουν στην περιοχή επισημαίνοντας πως ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου είναι άφαντος απέναντι στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής.

09:00 – Ανδρέας Βασιλόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πίκερμίου (Ραφήνα): Στο κέντρο της πόλης υπάρχουν εύφλεκτα υλικά χωρίς μέτρα προφύλαξης έχοντας κάνει ο ίδιος τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι ενήμερες οι αρμόδιες αρχές για την επικινδυνότητα του χώρου.

14:10 – Εύα Γαρυφαλάκη, Πρόεδρος Συνεταιρισμού Θεοτόκος (Περιβολάκια):

Ο συνεταιρισμός μας είναι ο πρώτος που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από το 1949. Τα συμβολαία που αγόρασαν αναγράφει αγροτεμάχια – οικόπεδα δεν αγοράστηκαν με την ένδειξη ότι αγόρασαν δάσος. Από το 1929 έχουν τίτλους ιδιοκτησίας και ακόμα παραμένουν εκτός σχεδίου. Παραγκωνισμός είναι το αίσθημα που νιώθουν καθημερινά οι κάτοικοι του οικισμού καθώς υποστηρίζουν πως ο Δήμος θα μπορούσε να προεκτείνει το σχέδιο πόλης και για εκείνους. Βρίσκονται σε σύγχυση, δεν ξέρουν που να απευθυνθούν για να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους.

21:13 – Γιώργος Φαραντάτος, Αντιπρόεδρος συνεταιρισμού Θεοτόκος (Περιβολάκια): Χωματερές έχουν δημιουργηθεί σε πολλά σημεία της περιοχής με κίνδυνο πυρκαγιάς.

24:11 – 25:53 Ιωάννης Δανιήλ, Κάτοικος περιοχής Περιβολάκια: Ζούμε σε μια τριτοκοσμική περιοχή στο έλεος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και του Κράτους.

Στην εκπομπή “Μιλάμε… χωρίς Μοντάζ” του OnCamera.gr

οδοιπορικό

Επιθυμείτε να συμμετέχετε στα οδοιπορικά μας στην Ραφήνα και στο Πικέρμι; Επικοινωνήστε στο 2108056324 ή στο info@oncamera.gr.