Γκαζάκια στο σπίτι της Δημοτικής Συμβούλου Μ. Παπαναγιωτάκη (video)

Γκαζάκια - OnCamera.gr
 - OnCamera.gr

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν από την έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού με γκαζάκια το βράδυ της Τρίτης 18 Οκτωβρίου στο σπίτι της Δημοτικής συμβούλου Μαρίας Παπαναγιωτάκη στο Καματερό, μια μέρα μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στο On Camera και την Φωτεινή Νάσσου.
Λίγα λεπτά πριν από τις 23:00 άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο οικόπεδο της Παπαναγιωτάκη, που αποτελείτο από 7-8 γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό. Από την έκρηξη και την εστία φωτιάς προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές αλλά μεγάλη αναστάτωση στην γειτονιά.
Νωρίτερα η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, σε μια αναλυτική συνέντευξη καλούσε την Δημοτική αρχή να μην οχυρώνεται πίσω από μικρόνοες και ενίοτε μικρόψυχες αντιπαραθέσεις με αποτέλεσμα να θυσιάζεται η πρόοδος του τόπου, στο όνομα του στενού πολιτικού οφέλους.
Η Μαρία Παπαναγιωτάκη ορκίστηκε Δημοτική σύμβουλος, τον Ιούνιο του 2021 με απόφαση του ΣτΕ, ασχολείται από το 2003 με τα κοινά, πάντα ως στρατιώτης και δίνει πρώτη φορά συνέντευξη σε τηλεοπτικό μέσο.
Πιστεύει ότι ο Σταύρος Τσίρμπας εξελέγη Δήμαρχος λόγω συγκυριών, βρήκε γεμάτα ταμεία και μεγάλα έργα στην φαρέτρα του και καλεί τον συνδυασμό που διοικεί να άγχεται για το “πράττειν” και όχι για το “φαίνεσθαι”. Η Μαρία Παπαναγιωτάκη μιλάει για όλους και για όλα στην εκπομπή «Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ» του OnCamera.gr σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Γκαζάκια - OnCamera.gr