Σωτήρης Ζώτος «ΕΣΥ με το ΠΑΣΟΚ»

«Ο Πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για το Νοσοκομείο που χρειάζεται η Ανατολική Αττική» τονίζει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και την Φωτεινή Νάσσου ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής Σωτήρης Ζώτος.

«Η ΝΔ επέλεξε από τα 51 δις που ξόδεψε στην διάρκεια της Πανδημίας, στο ΕΣΥ να κατευθυνθεί μόνο το 1% με τον μέσο όρο στην Ευρώπη να είναι πάνω από 10%» προσθέτει ο αναπληρωτής του τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ και θυμίζει πως το κόμμα του έφτιαξε « Έξι Πανεπιστημιακά και 33 νέα περιφερειακά Νοσοκομεία, 201 Κέντρα Υγείας και 185 Δομές Υγείας του ΙΚΑ και τη διετία 2002-2003 ανακαίνισε 1.450.000 τ.μ στα Νοσοκομεία όλης της χώρας».

Ο Σωτήρης Ζώτος γεννήθηκε στην Αγιά Πρεβέζης, είναι απόφοιτος της ΕΣ∆Υ µε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και την Κοινωνιολογία και εργάστηκε σε μια σειρά από δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας της Ανατολικής Αττικής.

«Για την Αναγέννηση του ΕΣΥ μόνο ΠΑΣΟΚ» τονίζει στην συνέντευξη του και ζητάει την ψήφο των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής για μια έδρα στη Βουλή.

Σωτήρης Ζώτος