Βασιλική Τσίντζου «Αξίζουμε τα καλύτερα»

Η Βασιλική Τσίντζου κατεβαίνει για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής και θεωρείται προσωπικότητα με πλούσια επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία και ως μία από τις πιο καλύτερες και επιτυχημένες οδοντιάτρους της Αττικής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και την Φωτεινή Νάσσου η υποψήφια βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής τόνισε πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε τα τελευταία χρόνια να περάσει μέσα από συμπληγάδες και όχι μόνο έβγαλε την χώρα μας αλώβητη αλλά και πιο ισχυρή» τονίζει η υποψήφια βουλευτής και προσθέτει ότι «Η Ελλάδα μας, στο παγκόσμιο στερέωμα είναι μια αξιοσέβαστη χώρα και θα πρέπει να συνεχίσει και στο μέλλον αυτή την πορεία. Αξίζουμε τα καλύτερα».

Η Ανατολική Αττική, συνέχισε η κυρία Τσίντζου, είναι μια μεγάλη περιοχή που ο πληθυσμός της έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι ένα ανομοιογενές μωσαϊκό που χρειάζεται κοινωνική ώσμωση για να βαδίσει προς την ευημερία. «Σε αυτή την πορεία με όλες μου τις δυνάμεις θα συνδράμω και εγώ αν οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής με επιλέξουν».

Γεννήθηκε στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και είναι κάτοικος Βούλας και δημότης του Δήμου Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι μητέρα δύο παιδιών της Μελίνας 27 ετών Οδοντιάτρου και φοιτήτριας Μεταπτυχιακού προγράμματος στο ΕΚΠΑ και του Θανάση 24 ετών Οικονομολόγου.

Βασιλική Τσίντζου