Μ. Χριστοδουλίδης «Δεν είμαστε στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Ο τομεάρχης ενέργειας και περιβάλλοντος στην «Ελληνική Λύση» μηχανολόγος, μηχανικός και υποψήφιος Βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Μανώλης Χριστοδουλίδης, ανοίγει τα χαρτιά του στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και σχολιάζει τον φράχτη στον Έβρο, τα ακατοίκητα νησιά στα οποία θα έπρεπε να γίνεται η ταυτοποίηση των μεταναστών αλλά και γιατί δεν μπορεί ο Βελόπουλος να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δώστε μου δύναμη για να ακουστεί η φωνή σας μέσα στη Βουλή» θα πει ο κ. Χριστοδουλίδης για να ξεκαθαρίσει ότι η Ελληνική Λύση δεν είναι το δεκανίκι της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι Έλληνες στον Όμηρο αναφέρονται Αχαιοί,Παναχαιοί, Δαναοί,Αργείοι και Πανέλληνες. Αυτοί θα ξαναγίνουμε. Εμείς εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε κατασκευάσει 29 χιλ φράκτη για οικόσιτα (χωρίς αντιαρματική θωράκιση, χωρίς αντιπλημμυρική θωράκιση ) ενώ η Πολωνία ολοκλήρωσε φράκτη στα σύνορα της 200 χιλ μέσα σε 2 χρόνια. Το ίδιο και η Ουγγαρία…. τώρα προεκλογικά θυμήθηκαν την επέκταση του για να γίνει την επόμενη δεκαετία! Εξάλλου όπως αναφέρει και ο κ Δένδιας, πεταμένα λεφτά είναι αφού κανένας φράκτης δεν μπορεί να σταματήσει την ροή μεταναστών».

Χριστοδουλίδης