Αγγελική Λεβέντη «Δικαιοσύνη παντού»

Η Αγγελική Λεβέντη έχει σπουδάσει εφαρμογές πληροφορικής στη διοίκηση και την οικονομία και εργάζεται στον ΕΦΚΑ. Το 2014 οι πολίτες την εξέλιξαν Περιφερειακή σύμβουλο και σήμερα είναι υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική όπου ζει μόνιμα με την οικογένεια της.

Με πατέρα Έλληνα και μητέρα από το Κονγκό, η Αγγελική Λεβέντη ξεκαθαρίζει ότι θέλει να εργαστεί για την ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και ζητά την στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

«Στη διάρκεια της θητείας μου στην Αυτοδιοίκηση, γνώρισα τα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μου και εργάστηκα προς την αντιμετώπισή τους, πάντοτε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την προκοπή του τόπου μας. Τώρα με μια θέση στη Βουλή θα θέσω αυτά τα ζητήματα σε κεντρικό επίπεδο» τονίζει και προσθέτει ότι θέλει να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των διακρίσεων και των προκαταλήψεων λόγω διαφορετικότητας, γιατί θεωρεί πως η διαφορετικότητα είναι κάτι φυσιολογικό και ουσιαστικά, είναι κανονικότητα.

Αγγελική Λεβέντη