Π. Ασπραδάκης «Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε δυσανάλογα τα λάθη του»

Συμπαραστάτης σε κάθε πρόταση και πρωτοβουλία που συμβάλλει στην βελτίωση της τοπικής κοινωνίας και στην αποκατάσταση αδικιών, δηλώνει ο Παντελής Ασπραδάκης Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ανατολικής Αττικής.

Καλεσμένος της εκπομπής «Αντικριστά» του OnCamera.gr, τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε δυσανάλογα τα λάθη του και θυμίζει σειρά μεταρρυθμίσεων όπως τα ΚΕΠ, το ΕΣΥ, τον ΑΣΕΠ που εισήγαγε στην κοινωνία.

Ο κ. Ασπραδάκης παραδέχεται πως κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ για να πλουτίσουν και τονίζει με νόημα πως επιτέλους, η εντιμότητα και η καθαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στην πολιτική σκηνή.

«Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη. Το ξεκαθάρισε ο πρόεδρος μας, νέος, ικανός με Ευρωπαϊκή κουλτούρα τον οποίο οι ψηφοφόροι πρέπει να εμπιστευτούν. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγει δυνατό σε αυτές τις εκλογές για να επιβάλλει τις πολιτικές του» επισημαίνει ο κ. Ασπραδάκης και προσθέτει «Χρειάζεται μια κυβέρνηση να δει σοβαρά τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής. Μιας χαρισματικής περιφέρειας που όμως δεν διαθέτει ακόμα αποχέτευση. Χρειάζεται σχεδιασμός με στοχευμένες δράσεις και όραμα για να προσελκύσουμε επενδύσεις με βάση έναν ποιοτικό σχεδιασμό».

«Πρωταρχικό μου μέλημα στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα ήταν να μεταφέρω τη φωνή του κόσμου, την αγωνία, τον προβληματισμό και τις πρωτοβουλίες του» επισημαίνει ο κ. Ασπραδάκης ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα Κρήτης και από το 1987 κατοικεί μόνιμα στην Παλλήνη.

Ασπραδάκης