Γ. Σαμέλης «Υποδομές και τόνωση αγροτικής παραγωγής»

Σαμέλης

«Η επιλογή μου δεν είναι «χρίσμα» βουλευτικής υποψηφιότητας, στην Περιφέρεια Αττικής, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά Είναι το πράσινο φως για να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της ΝΔ, από όποιο μετερίζι μου ζητηθεί, για πολιτική και οικονομική αλλαγή στην χώρα, για μια καλύτερη Ελλάδα, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη» τονίζει στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και την Φωτεινή Νάσσου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Σαμέλης.

Ως μάχιμος δικηγόρος έχει χειριστεί πληθώρα υποθέσεων Φορολογικού Δικαίου ενώ το 2006 εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης. Έπειτα διετέλεσε αντιδήμαρχος οικονομικών, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και 2009-2010, τακτικό Μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ 2006-2010.

«Φιλοδοξία μου είναι να μεταφέρω την φωνή και την αγωνία της μεσαίας τάξης, που ξυπνά νωρίς το πρωί και κινεί την οικονομία της χώρας, και σε ευρύτερα ακροατήρια, πέραν των Δικαστικών αιθουσών» τονίζει και προσθέτει «Έγινα δικηγόρος γιατί πίστευα από παιδί ότι ο κόσμος μας δεν είναι δίκαιος. Είκοσι δύο χρόνια μάχιμος δικηγόρος, κατά κανόνα συνήγορος υπεράσπισης, είμαι η φωνή των ανθρώπων που νιώθουν αδικημένοι. Το ίδιο θα πράξω και τώρα. Θα μεταφέρω τα αιτήματα των συνδημοτών μου, της γειτονιάς των Δήμων ώστε να γίνουν Νόμοι του Κράτους».

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επιδιώκει να ενισχυθεί η αγροτική παραγωγή και παράλληλα να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής και η διασύνδεση της Περιφέρειας με το κέντρο της Αθήνας.

Σαμέλης