Α. Σαμόλης «Μας αξίζει μια καλύτερη πόλη με τους Δημότες πρωταγωνιστές»

Σαμόλης

Να φέρει την αλλαγή στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό θα επιχειρήσει να φέρει ο γιατρός, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Σαμόλης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και παρουσιάζει το όραμα του για την πόλη που γεννήθηκε και υπηρετεί από νεαρή ηλικία ως ενεργός πολίτης και Περιφερειακός σύμβουλος (εκλέχθηκε το 2010) αλλά και το κοστολογημένο πρόγραμμα που θα εφαρμόσει αμέσως μετά τις εκλογές.

«Με προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική, την ανάπτυξη της εμπορικής κίνησης με λύσεις στο κυκλοφοριακό και την στάθμευση αλλά και με ποιότητα ζωής, με πράσινο, με έργα υποδομών και αθλητισμού και με τον πολιτισμό στην πρώτη γραμμή.

«Όλοι για την πόλη» με τους Δημότες πρωταγωνιστές» τονίζει ο κ. Σαμόλης «χωρίς διακρίσεις, εξαιρέσεις και διαιρέσεις. Θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους συλλόγους, τους εθελοντές, με κάθε ενεργό πολίτη. Θέλουμε μαζί τους εργαζόμενους του δήμου, που χρόνια τώρα στηρίζουν τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό. Πιστεύουμε ότι με μια νέα διοίκηση μπορούν να απελευθερωθούν, να συζητήσουν, να προτείνουν και μαζί να πάμε την πόλη μας μπροστά»

Σαμόλης