Δ. Ευαγγέλου «Τέλος στην απραξία»

Ευαγγέλου

Πιστεύει σε μια πόλη ζωντανή που κινείται και εξελίσσεται και στρέφει το βλέμμα της με αυτοπεποίθηση στο μέλλον. Ο Δημήτρης Ευαγγέλου γνωρίζοντας την αξία και τη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας δηλώνει πεπεισμένος ότι μπορεί να εργαστεί με σχέδιο και βούληση για να βάλει τέλος στην απραξία και στην κωλυσιεργία.

«Να βγάλουμε την Ηλιούπολη από τη στασιμότητα» τονίζει σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr και περιγράφει το όραμα και τα σχέδια του για την πόλη που γεννήθηκε «τα οποία δεν περιορίζονται στο κλείσιμο μιας λακκούβας» θα πει με νόημα.

«Κυκλοφοριακό, κατασκευή χώρων στάθμευσης, φωτισμός, σχολεία και αθλητικοί χώροι σε πρώτη προτεραιότητα» τονίζει ο κ. Ευαγγέλου και προσθέτει πως θα πρέπει ο Δήμος να ψηφιοποιήσει τις υπηρεσίες του και να προωθήσει έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον και την ενέργεια.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ήδη έχει ανακοινώσει 40 στελέχη, νέους και νέες στην πολιτική αφού όπως λέει στην Φωτεινή Νάσσου, «πρέπει να πάψει η Ηλιούπολη να διοικείται από πρόσωπα που σταθερά εναλλάσσονται στην αυτοδιοίκηση, δίχως να αλλάζει τίποτα στην πόλη».

Στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής αλλά και λάτρης του μπάσκετ, έχει θητεύσει ως αθλητής, προπονητής και μετέπειτα πρόεδρος στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης και τώρα στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ανοίγει τα χαρτιά του στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr και περιγράφει το όραμα αλλά και το πρόγραμμα που σκοπεύει να ακολουθήσει στην διοίκηση του Δήμου.

Ευαγγέλου