Γ. Μπουλέκος «Θα επιδιώξω την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας»

Μπουλέκος

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr, ο Γιάννης Μπουλέκος ο οποίος γεννήθηκε και ζει στο Καπανδρίτι, αναφέρεται μεταξύ άλλων, στα πλούσιας διατροφικής αξίας παραγόμενα προϊόντα της Ανατολικής Αττικής αλλά και την πολιτιστική παράδοση που απορρέει από τον πρωτογενή τομέα και δεσμεύεται ότι εάν εκλεγεί βουλευτής θα επιδιώξει την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας.

Νομικός σύμβουλος αλλά και ιδιοκτήτης επιχείρησης αγροτικών προϊόντων στο Καπανδρίτι, ο Γιάννης Μπουλέκος παρά το νεαρό της ηλικίας του αποφασίζει να αγωνιστεί για μια θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή καθώς όπως λέει «ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς θέλω να δώσω την μάχη για Δημοκρατία, Ισότητα, Δικαιοσύνη. Για να έχουν οι νέοι άνθρωποι δυνατή φωνή».

Αναφερόμενος στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ξεκαθαρίζει πως οι ευθύνες είναι αναλογικές και θυμίζει πως ο Τόσκας παραιτήθηκε αφού διαχειρίστηκε το Μάτι.

Ο υποψήφιος βουλευτής εμφανίζεται σίγουρος και αποφασιστικός ως προς την έκβαση της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης παρά τα ισχνά δημοσκοπικά κέρδη για το κόμμα του, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις.

Μπουλέκος