Ε. Φωτεινού Καλπογιαννάκη «Ώρα να αφυπνισθούν οι δημότες»

Φωτεινού

Η Ελισάβετ Φωτεινού Καλπογιαννάκη, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος της “Δύναμης Ανάπτυξης” με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλο, καλεσμένη στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr, μοιράζεται μοιράστηκε το πάθος της για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών στο Δήμο και ιδιαίτερα για την Δημοτική Ενότητα Πικερμίου.

“Είναι σημαντικό το πρόβλημα της σχολικής στέγης στο Πικέρμι” αναφέρει η Ελισάβετ Φωτεινού Καλπογιαννάκη, εκφράζοντας την βαθιά της ανησυχία για το Λύκειο Πικερμίου, το οποίο στεγάζεται σε ένα χώρο που δεν είναι κατάλληλος για σχολείο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι μαθητές.

Η Ελισάβετ Φωτεινού Καλπογιαννάκη εξέφρασε την απογοήτευση της για την σημερινή δημοτική αρχή Ε. Μπουρνούς,  δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει όραμα για το μέλλον και ότι οι ενέργειες του δημάρχου δεν έχουν δημιουργήσει αίσθηση ενότητας μέσα στον δήμο.

Κλείνοντας τη συνέντευξη της, αναφέρει ότι έφτασε η ώρα προκειμένου να αφυπνισθούν οι δημότες και να υπάρξει μια θετική αλλαγή.

Φωτεινού