Δ. Στάμου «Είμαστε η πιο αυθεντική και γνήσια δύναμη της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας»

Στάμου

Ο Δημήτρης Στάμου, γνωστός και αγαπημένος από την πολυετή θητεία του στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1 όπου διετέλεσε διευθυντής ραδιοφώνου και διευθυντής σύνταξης, έκλεισε όπως λέει στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr, τον δημοσιογραφικό του κύκλο και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο την γνώση και την εμπειρία του, ελπίζοντας να συμβάλει στην πολιτική ανανέωση και αναβάθμιση.

Κεφαλαιοποιεί, όπως λέει, την εμπειρία και τις γνώσεις του, προκειμένου «να φέρει τη Δυτική Αττική στο προσκήνιο. Μια περιοχή προικισμένη από τη φύση, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην οικονομία και τον πολιτισμό και που έχει παραμεληθεί και αδικηθεί».

Καθημερινά δίπλα στους πολίτες των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων και Φυλής απευθύνει έκκληση σε όσους ανησυχούν, να συστρατευτούν για μια ανανεωμένη σοσιαλδημοκρατία και Δημοκρατική Αριστερά. «Στη κατεύθυνση αυτή ο κοινός μας χώρος στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ οφείλει να βγει πιο ισχυρός και να ανατρέψει τους σημερινούς συσχετισμούς δυνάμεων, ώστε να υπάρξει προοδευτική απάντηση με σοσιαλδημοκρατικό πρόσημο».

Στάμου