Μ. Κουτσογιαννάκης «Η ΤΑ είναι ένα δεύτερο πανεπιστήμιο»

Κουτσογιαννάκης

Ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης πρωτοεκλέχθηκε Δημοτικός σύμβουλος το 2014 σε ηλικία 29 ετών, ο νεότερος όλων των παρατάξεων και πρόσφατα παραιτήθηκε, στα 38 του, πάλι ως ο νεότερος μεταξύ των 33 εκπροσώπων στο ΔΣ της πόλης, για να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr ανοίγει τα χαρτιά του και ξεδιπλώνει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της «επόμενης μέρας».

Καθηγητής φυσικής αλλά και ιδιοκτήτης κέντρων μελέτης και φροντιστηρίων, τονίζει ότι «ματώσαμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοικτές επι κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ» και τάσσεται υπερ όλων αυτών των πολιτικών που έχουν ένσημα στο βιογραφικό τους.

Επισημαίνει ότι είναι «άνθρωπος της διπλανής πόρτας» και για αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει την φωνή της κοινωνίας στη Βουλή, να μεταφέρει τα προβλήματα των συνδημοτών του και των συνομήλικων του αλλά και να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του «στην Ελλάδα που αξίζουμε».

Θεωρεί πως η Αυτοδιοίκηση ήταν ένα δεύτερο πανεπιστήμιο στην καριέρα του και το Ηράκλειο, η πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει, θα είναι «για πάντα βαθιά ριζωμένο μέσα στην καρδιά μου».

Κουτσογιαννάκης