Γ. Παπατριανταφύλλου «Η πόλη μας είναι παρατημένη»

Παπαντριανταφύλλου

Με οδηγό την αγάπη αλλά και το πάθος για τον Δήμο του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπατριανταφύλλου δηλώνει στην εκπομπή «Αντικριστά» του Oncamera.gr ότι έχει κοστολογημένο πρόγραμμα και πηγές χρηματοδότησης για 400 σημεία της πόλης στα οποία ο συνδυασμός «Αγαπάμε την πόλη μας» έχει εντοπίσει προβλήματα και ελλείψεις.

Ο κ. Παπατριανταφύλλου περιγράφει τον Άγιο Δημήτριο ως μια «σκοτεινή πόλη» αφού εδώ και 13 χρόνια όπως λέει, η Δημοτική αρχή δεν έχει κατορθώσει να την φωτίσει με Led ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήματα και περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα το έργο της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου που δυστυχώς δεν είναι λειτουργικό.

«Η καθαριότητα είναι κάτω του μετρίου, έχουμε ένα και μοναδικό γήπεδο το οποίο όμως εδώ και πέντε χρόνια είναι χωρίς χλοοτάπητα και ούτε μια αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων» τονίζει και προσθέτει «ξεχωρίζουμε γιατί τρέχουμε όλη μέρα. Είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας με δράσεις και πρωτοβουλίες γιατί όλοι μαζί στεκόμαστε απέναντι σε μια κακή διοίκηση, που αποτελεί κατεστημένο».

Παπατριανταφύλλου