Γ. Οικονόμου «Ώρα για δουλειά, η πόλη χρειάζεται επανεκκίνηση»

Οικονόμου

Δριμύ κατηγορώ του Αντιπτεράρχου ε.α. και υποψήφιου Δημάρχου της πόλης Γεώργιου Οικονόμου στην σημερινή διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

«Η πόλη χάνει ευκαιρίες, γίνονται λάθη και παραλήψεις και ενδιαφέρονται μόνο για το προεκλογικό φυλλάδιο» θα πει στην εκπομπή «Αντικριστά» του Oncamera.gr αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό αλαλούμ, στο αμαξοστάσιο του τομέα καθαριότητας που είναι παράνομο και κατά ένα μέρος σφραγισμένο από την Περιφέρεια, στο έργο της ανέγερσης του Δημαρχείου που έχει σταματήσει εδώ και εννέα μήνες αλλά και στο περιβόητο κολυμβητήριο που μάταια περιμένουν για χρόνια οι δημότες.

Στην αφετηρία αυτής της προσπάθειας, ο κ. Οικονόμου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή» θέτει ως προτεραιότητες, την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος με καλύτερο φωτισμό, πεζοδρόμια, δρόμους, πλατείες, Δημοτική συγκοινωνία και χώροι στάθμευσης για καλύτερη ποιότητα ζωής, μετάβαση του Δήμου στην ψηφιακή εποχή, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στα οικονομικά του Δήμου. «Κάθε ευρώ των δημοτών πρέπει να αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο» τονίζει μεταξύ άλλων σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Οικονόμου