Σ. Βρεττός «Το ΠΑΣΟΚ ανέδειξε την μεσαία τάξη και την θέλουμε ισχυρή» Video

Βρεττός

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Σπύρος Βρεττός απαντά για τα λάθη αλλά και τις καινοτομίες που έφερε το κόμμα του στον δημόσιο βίο καλεσμένος στην εκπομπή «Αντικριστά» του Oncamera.gr.

Δηλώνει αισιόδοξος για το ισχυρό διψήφιο ποσοστό που θα επιτύχει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και επισημαίνει τις πολλές δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Ανατολική Αττική εφόσον βέβαια αποκτήσει «master plan». Ο κ. Βρεττός συντάσσεται στο πλευρό των κατοίκων που διεκδικούν την δημιουργία νοσοκομείου στα Μεσόγεια και δηλώνει πρόθυμος να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και τα προϊόντα ΠΟΠ της εκλογικής του περιφέρειας.

«Το ήθος δεν μπορεί να είναι πολιτικό επιχείρημα» τονίζει και επισημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει κυβέρνηση συνεργασίας με προϋποθέσεις. «Εμείς πιστεύουμε στην λαϊκή ετυμηγορία και επειδή εκλογές δεν κάνουν οι ευκαιριακές δημοσκοπήσεις, θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα μας επιτρέψει να έχουμε εμείς την πρωτοβουλία για τις μετεκλογικές εξελίξεις. Θα προτείνουμε πρόγραμμα και δομικές αλλαγές στον τρόπο που κυβερνάται η χώρα και «όσοι πιστοί προσέλθετε».

Βρεττός