Ι. Λαγουδάκης «Παραλάβαμε έναν υπερχρεωμένο Δήμο»

Δήμο - OnCamera.gr

Ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014 τον Δήμο Περάματος με μόλις 2.200 ευρώ στο ταμείο όταν μόνο για μισθοδοσία έπρεπε να καταβάλλει 640.000 ευρώ. «Αυτή τη στιγμή είμαστε είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και οικονομικά υγιείς Δήμους της χώρας, με επαρκή υλικοτεχνική υποδομή» θα πει ο Δήμαρχος της πόλης Ιωάννης Λαγουδάκης για να προσθέσει με έμφαση ότι «η δεύτερη 5ετία είναι των έργων».

Μετά την οικονομική εξυγίανση προχώρησε στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, στην αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Άνω Πέραμα, στη δημιουργία και πιστοποίηση 22 παιδικών χαρών και γηπέδων αλλά και στην λειτουργία του κολυμβητηρίου το οποίο παρέλαβε χωρίς καν παροχή νερού. «Τώρα έρχονται τα τιμολόγια των 50.000 ευρώ που κόστισαν οι υδροφόρες του ναυτικού που μετέφεραν νερό για τα εγκαίνιά» καταγγέλλει για να προσθέσει ότι το Πέραμα αξίζει τα καλύτερα και προς αυτή την κατεύθυνση παλεύει η Δημοτική Αρχή.

Δήμο - OnCamera.gr

Ο κ. Λαγουδάκης κάνει όπως λέει, καθημερινές επαφές με τους αρμόδιους για να περάσει το ΜΕΤΡΟ από το Πέραμα αλλά θυμίζει ότι όταν σχεδιάστηκαν οι γραμμές το 2003 επί Σουφλιά, Δήμαρχος ήταν ο κ. Λαγουδάκος (σήμερα επικεφαλής αντιπολίτευσης) και παράλληλα επιμένει στην πολιτιστική και ιστορική ανάδειξη της πόλης, με Μουσείο Αλιείας, Μουσείο ΤΡΑΜ και φωτογραφίας και Ναυτικό Μουσείο που όμως θα ανήκει στους κατοίκους και όχι στον ιδιώτη που το παραχώρησε η προηγούμενη Δημοτική αρχή. Στην εκπομπή “Αντικριστά” του OnCamera.gr και στη Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου.