Γ. Λαγουδάκος «Να καταργηθεί η δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Η Κυριακή της συναλλαγής»

Λαγουδάκος - OnCamera.gr
 - OnCamera.gr

«Ο Δήμαρχος Περάματος δεν εμπνέει. Για αυτό και έρχεται δεύτερος στις εκλογές» τονίζει ο Γιάννης Λαγουδάκος, πρώην Δήμαρχος και υπ. Δήμαρχος Περάματος. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να είναι Δήμαρχος στη συνείδηση του κόσμου που τον εκλέγουν πρώτο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και απαιτεί να καταργηθεί η δεύτερη Κυριακή των εκλογών γιατί είναι «Κυριακή της συναλλαγής». Συναθροίζονται όλοι, αναφέρει χαρακτηριστικά, για να «πολεμήσουν» τον πρώτο. Αυτό λέγεται ευνουχισμός της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Λαγουδάκος ζήτησε από τους «αντιπάλους» της 2ης Κυριακής να γίνουν σύμμαχοι του, στον πρώτο γύρο, γιατί όπως λέει «είναι καλύτερα να με ελέγχει ο αντίπαλος μου αφού ζητήσει λαϊκή εντολή παρά να συναλλαχθεί μαζί μου και να γίνει αντιδήμαρχος μετά τις εκλογές».

Πιστεύει ότι η ΤΑ είναι τρόπος ζωής αφού μόνο αν το δεις έτσι, μπορείς να υποστείς μια 24ωρη εισερχόμενη κλήση και φιλοδοξεί να μετατρέψει το Πέραμα σε πέρασμα ανάπτυξης.

Είναι αυτοδημιούργητος, κατάγεται από φτωχούς γονείς και θεωρεί πως αυτό είναι ταξικό προνόμιο και όχι κόμπλεξ, καλεί τους συντοπίτες του να λένε με καμάρι ότι ζουν στο Πέραμα και να αναλογιστούν ποιοι «χάνουν» στις εκλογές και είναι καθημερινά παρόντες και ποιοι «κερδίζουν» και δεν εμφανίζονται πουθενά, στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr με τη Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου.

Λαγουδάκος - OnCamera.gr