Πληθαίνουν τα περιστατικά διασωληνώσεων και θανάτων αντιεμβολιαστών κληρικών και μοναχών – Οργή από Μητροπολίτες

||

Δεν έχουν τέλος, δυστυχώς, οι ιστορίες με ανεμβολίαστους ή και αντιεμβολιαστές ιερείς που καταλήγουν να χάσουν οι ίδιοι τη ζωή τους.

Έπειτα από τον πρόσφατο θάνατο του 49χρονου ιερέα στο Λουτράκι και του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, πληθαίνουν τα περιστατικά με ιερείς και μοναχούς που διακινδυνεύουν τη ζωή τους επιλέγοντας να μην εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, η ηγούμενη μοναστηριού στη Νάουσα, ανεμβολίαστη και φανατική κατά του εμβολίου, νόσησε σοβαρά και αρνούταν να διασωληνωθεί. Την έπεισε τελικά ο Μητροπολίτης Βέροιας και τώρα βρίσκεται στη ΜΕΘ.

Στο ίδιο μοναστήρι νόσησαν ακόμα 4 μοναχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην εν λόγω Μονή πραγματοποιούνταν μέχρι και… συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών.

Όταν το έμαθε ο Μητροπολίτης Βέροιας, έκανε ο ίδιος έντονη επίπληξη στις μοναχές και έδωσε εντολή στον πνευματικό τους να σταματήσει να τους εξομολογεί!

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος εξαπέλυσε ένα δριμύ «κατηγορώ» κατά των αντιεμβολιαστών, αποκαλώντας τους «σκοταδιστές και οπισθοδρομικούς που παρασύρουν τους ανθρώπους στον θάνατο». «Τι απολογία θα δώσουν στον Θεό», αναρωτήθηκε.

Σημειώνεται ότι χθες απεβίωσε ακόμη ένας 72χρονος μοναχός, επίσης ανεμβολίαστος, του Αγίου Όρους, ενώ στην Αθωνική Πολιτεία μόνος έχουν πεθάνει λόγω Covid-19 συνολικά 18 μοναχοί.

in.gr