Κοροναϊός – «Αν κόλλησα εγώ που πρόσεχα, μπορεί να νοσήσει οποιοσδήποτε»

|| - OnCamera.gr

Μήνυμα εμβολιασμού και τήρησης των μέτρων προστασίας έστειλε ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης, ο οποίος νόσησε με κοροναϊό.

«Θέλω να στείλω μήνυμα στον κόσμο. Αφού κόλλησα εγώ, που κυκλοφορούσα μόνο με τη μάσκα ΚΝ95, δεν έκανα χειραψίες, δεν πήγαινα σε συγκεντρώσεις, απέφευγα κάθε συνάντηση, μπορεί να νοσήσει οποιοσδήποτε που τηρεί λίγο λιγότερο τα μέτρα» υπογράμμισε ο κ. Ζερβουδάκης.

«Τη  λύση την έχει δώσει η επιστήμη, έχει όνομα και λέγεται εμβόλιο…  Δεν μπορεί να εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες μόνο όταν τους έχουμε ανάγκη στο κρεβάτι του πόνου» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ακούω τους επιστήμονες»

«Ακούω τους επιστήμονες, ακούω την επιστήμη, και είμαι τριπλά εμβολιασμένος από τις 6 Νοεμβρίου. Και παρά τα μεγάλα μέτρα προστασίας που λάμβανα,  νόσησα το περασμένο Σάββατο, και  έχω και ευπαθή ομάδα στο σπίτι, είμαι κι εγώ ευπαθής ομάδα. Έκανα πρώτο ράπιντ, βγήκε αρνητικό, έκανα δεύτερο ράπιντ, βγήκε κι αυτό αρνητικό, αλλά δεν έμεινα εκεί… Ένιωσα απαλό πονόλαιμο, διαρκείας, αλλά πάρα μα πάρα πολύ ήπιο… Πριν δύο χρόνια δε θα δίναμε… Πήγα και έκανα PCR και βγήκα θετικός. Έμεινα τέσσερις μέρες μέσα, την Πέμπτη έκανα νέο PCR και βγήκα αρνητικός» ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία με τους γιατρούς του ΕΟΔΥ, με κατεύθυναν άριστα, ήταν δίπλα σε μένα το σύστημα υγείας» τόνισε.

in.gr