Τάσος Μπαρτζώκας στο Flash Radio: «Από σήμερα ξενικά ένας δυνατός αγώνας, ώστε η χώρα να έχει μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα πάει τον τόπο σταθερά, τολμηρά μπροστά».

· Κύριες θέσεις Τάσου Μπαρτζώκα σε ραδιοφωνική παρέμβαση στο Flash 99,4 για τις επερχόμενες εκλογές.

-Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κρίνουν ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία. Οι πολίτες δεν καλούνται να αποφασίσουν ποιο κόμμα θα είναι αντιπολίτευση, αλλά ποιο κόμμα θα κυβερνήσει τη χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

-Οι πολίτες ήδη έδειξαν ξεκάθαρα με την ψήφο τους στις εκλογές της 21η Μαΐου, ότι εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θέλουν μια κυβέρνηση ισχυρή και αυτοδύναμη. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει κανένας απολύτως εφησυχασμός. Έχουμε έναν ακόμα εκλογικό αγώνα μπροστά μας. Πρέπει επομένως να προσέλθουν οι πολίτες στην κάλπη και να επανεπιβεβαιώσουν τη βούλησή τους για αυτοδύναμη Κυβέρνηση ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία.

-Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτοδυναμία την επόμενη μέρα, για να μην μπλέκουμε ξανά σε περιπέτειες που θα μπορούσαν να προκύψουν αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αυτοδύναμη. Από σήμερα επομένως ξενικά ένας δυνατός αγώνας, ώστε η χώρα να έχει μια ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα πάει τον τόπο σταθερά, τολμηρά μπροστά .

  • Όσον αφορά τις εξελίξεις στη γείτονα χώρα, την Τουρκία, με την εκλογή του Ταγίπ Ερντογάν, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δείξει σταθερά ότι επιθυμεί την ειρηνική και ήρεμη συμβίωση, χωρίς όμως να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω στα κυριαρχικά δικαιώματα και την ασφάλεια της χώρας μας, έχοντας βάλει σταθερά όρια . Έχουμε θωρακίσει τα σύνορά μας, ενισχύσαμε το στράτευμά μας, και είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση με δυναμισμό.

Ο σύνδεσμος για την τοποθέτηση του Βουλευτή: https://www.youtube.com/watch?v=xhtohe5brxM