«Καλλιόπη Βέττα: Οι πολίτες αναλογίζονται πως έζησαν την τελευταία τετραετία και θα κάνουν πράξη το όραμα της αλλαγής- Προεκλογικές περιοδείες»

Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα επισκέφθηκε τον Φούφα και την Ερμακιά, ενώ σήμερα περιόδευσε στα καταστήματα και την λαϊκή αγορά των Σερβίων.

Στον Φούφα, παρακολούθησε την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών της περιοχής για την Ημέρα της Μητέρας. Η κ. Βέττα στον χαιρετισμό της ανέφερε ότι ο ρόλος της μητέρας εμπεριέχει απόλυτη αγάπη και αφειδώλευτη προσφορά. Χρέος της πολιτείας είναι να στηρίζει τη μητρότητα και, παράλληλα, να διαμορφώνει τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες ώστε, αφενός, να εδραιωθεί η ισότητα των δύο φύλων και αφετέρου να εξασφαλιστούν οι συνθήκες για την ευχερή συμμετοχή των νέων γυναικών, αλλά και των ανδρών, στο δημόσιο στίβο, χωρίς να παραγκωνίζεται η οικογένειά τους.

Στις περιοδείες της αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους, καταναλωτές και εμπόρους για την οικονομική κατάσταση. Επισημάνθηκε απ΄όλους ότι η απερχόμενη κυβέρνηση έταξε πολλά και υλοποίησε ελάχιστα, την ώρα που ο σεβασμός της απέναντι στους θεσμούς και την δικαιοσύνη ήταν ανύπαρκτος.

Η υπ. Βουλευτής τόνισε ότι μια σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων της Ν.Δ. αποδεικνύει ότι πρυτάνευσε η εξαπάτηση, η αδιαφορία, η εξυπηρέτηση συμφερόντων και η επικοινωνιακή ομοβροντία. Οι πολίτες, όπως επεσήμανε, αξιολογούν την απερχόμενη κυβέρνηση με πολύ κακό βαθμό και θα δώσουν την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. -για πρώτη φορά χωρίς καμία επιτήρηση ή εξωτερικό καταναγκασμό- να υλοποιήσει το θετικό και τεκμηριωμένο πρόγραμμά του για την κοινωνική μεταρρύθμιση και την συνολική ευημερία.

Τέλος, όπως ανέφερε η κ. Βέττα, σε όλες τις περιοδείες της διαπιστώνει ένα μεγάλο κοινωνικό ρεύμα, που συνοδεύεται από ανυπομονησία και ενθουσιασμό, ώστε να υπάρξει άμεσα αλλαγή και να εφαρμοστούν μέτρα και πολιτικές για την ευημερία, τόσο γενικά, όσο και ειδικότερα για την Π.Ε. Κοζάνης.