Δολοφονία Καραϊβάζ: Στα δικαστήρια οι δύο συλληφθέντες

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στα δικαστήρια οι δύο συλληφθέντες – Μόλις οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραΐβάζ οι οποίοι θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Η αστυνομία φέρεται πως έχει κατασταλάξει στο γεγονός ότι στη δολοφονία εμπλέκονται τουλάχιστον τέσσερα άτομα ενώ ο εγκέφαλος βρίσκεται στις φυλακές, με τον νέο κύκλο συλλήψεων να είναι θέμα χρόνου.

Οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη ακόμα δύο ατόμων, που σύμφωνα με τη δικογραφία θεωρείται πως βρίσκονταν στην περιοχή, αλλά δεν έχουν εκδοθεί εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μάλιστα, αναμένεται να κληθούν κι άλλα άτομα για να καταθέσουν.

δολοφονία
#image_title

Τι θα ισχυριστούν οι συλληφθέντες
Τα δύο αδέλφια ηλικίας 40 και 48 ετών που έχουν συλληφθεί είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και σήμερα θα οδηγηθούν για να απολογηθούν ενώπιον του 30ου Τακτικού Ανακριτή μετά το ένταλμα σύλληψης που τους φέρνει ενώπιον των δικαστικών αρχών ως δράστες της μαφιόζικης επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίξουν πως δεν είχαν καμία επικοινωνία με τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς ενώ για την παρουσία τους στη συγκεκριμένη περιοχή θα ισχυριστούν πως τις ημέρες εκείνες με το βαν μοίραζαν διαφημιστικά φυλλάδια για τις υπηρεσίες της εταιρείας καθαρισμού πολυκατοικιών.

Για να ενισχύσουν τη θέση αυτή θα πουν ότι διατηρούν ένα ημερολόγιο με τη συγκεκριμένη διαδικασία ενώ υπάρχουν και μηνύματα με ορισμένους υπαλλήλους της εταιρείας για τη διανομή των φυλλαδίων, αναφέρει το in.gr

Αναφορικά με την ανάρτηση στο Facebook λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ όπου έγραφαν «Καλή αρχή» αναμένεται να πουν πως δεν είχε καμία σχέση με τον φόνο, αλλά επρόκειτο για ένα νέο φορτηγό που είχε αποκτήσει η εταιρεία. Από την πλευρά της η μητέρα του 40χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία Καραϊβάζ, ισχυρίστηκε πως πρόκειται για παρεξήγηση και ότι η οικογένειά της δεν έχει καμία σχέση.