Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος στις εκλογές

Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος – Ο Άκης Σκέρτσος θα είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έως τις εκλογές της 21ης Μαΐου όπως ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου.

«To προσεχές Σάββατο, 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών», σημείωσε επίσης ο κ. Οικονόμου, εξηγώντας ότι την Κυριακή ξεκινούν οι περιορισμοί που αφορούν στις εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων βουλευτών με σταυρό προτίμησης στις εκλογές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του.

εκλογές
#image_title

«Κλείνει ένας κύκλος 615 ημερών»
Ο κ. Οικονόμου αποχωρεί από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου καθώς θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Φθιώτιδα.

«Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό και θέλω να πιστεύω ότι έκανα πράξη τη δέσμευση μου αυτή. Σήμερα, παραδίδοντας τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου στον υπουργό Επικρατείας στον καλό φίλο, Άκη Σκέρτσο, μπορώ να πω ότι δεν στεναχωριέμαι επειδή η πορεία αυτή τέλειωσε, χαμογελώ επειδή συνέβη. Κάθε τέλος, είναι η αφορμή, η αφετηρία από την οποία ξεπηδούν καινούριες αρχές. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.