«Η Δυτική Αθήνα στο προσκήνιο»
Εκδήλωση-Ομιλία του Ηρακλή Δρούλια στο Περιστέρι

Περιστέρι, 6 Απριλίου 2023

Στην πρώτη του μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, ο Ηρακλής Δρούλιας, πολιτικός μηχανικός και υποψήφιος βουλευτής του Δυτικού Τομέα Β2 Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα βρεθεί το Σάββατο 8 Απριλίου στο Περιστέρι για να συζητήσει με τους πολίτες. Η εκδήλωση-ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου [Καραθεοδωρή 1, 12134 Περιστέρι], θα ξεκινήσει στις 7:30 μ.μ. και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Ο κ. Δρούλιας θα αναφερθεί τόσο στο πολιτικό και εκλογικό σκηνικό, όσο και στα προβλήματα που ταλανίζουν τη Δυτική Αθήνα και τις προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας έχουν απαιτήσεις για ένα σύγχρονο και αξιόπιστο κράτος με αξιοκρατία και διαφάνεια και, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το λόγο και να συζητήσουν για τα σοβαρά θέματα της περιοχής.

Ο Ηρακλής Δρούλιας στέλνει το μήνυμα για ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησης της Δυτικής Αθήνας σε μια σταθερή Κοινοβουλευτική Ομάδα με κύρος και προοπτική, με ανθρώπους που μπορούν να οραματιστούν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια καλύτερη Ελλάδα για τις επόμενες γενιές.

Βιογραφικό Ηρακλή Δρούλια
Ο Ηρακλής Δρούλιας γεννήθηκε, μεγάλωσε, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Χαϊδάρι, όπου ήταν υποψήφιος Δήμαρχος (2014) και Δημοτικός Σύμβουλος (2014 – 2019).

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της Λεόντειου Σχολής Αθηνών (Λεόντειο Λύκειο Πατησίων). Από το 1994 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας κατασκευαστής ιδιωτικών έργων με έδρα το Χαϊδάρι.

Ο Ηρακλής έχει πολυετή θητεία σε θέσεις υψηλής ευθύνης τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Το διάστημα 2010-2016 κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και στην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ, η οποία προέκυψε από τη συγχώνευση του ΟΣΚ με άλλες κατασκευαστικές εταιρείες του δημοσίου. Την περίοδο 2001 – 2005 ήταν Διευθυντής Παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Το 2005 δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο την κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (2007 – 2010). Είχε εκλεγεί μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ (2003 – 2012) και νωρίτερα ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (2000 – 2003). Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο ΚΕΔΕΟ (Κέντρο Ελληνικών Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών) την περίοδο 2010 – 2015.

Ο Ηρακλής Δρούλιας είναι εκλεγμένο μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ηρακλής ΔΡΟΥΛΙΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Β2 Αθήνας | ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής