Η Μιρέλα Πάχου
συμμετέχει στη νέα ιστορία κινουμένων σχεδίων
«Η δύναμη της Βερονίκης»

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, κυκλοφορεί την τρίτη ιστορία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Το Μυστικό της Νίκης 3: Η Δύναμη της Βερονίκης», όπου η ηρωίδα, μια μαθήτρια δημοτικού με κινητική αναπηρία, δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο στο χώρο του αθλητισμού και με τη βοήθεια των φίλων της επιλέγει να απευθυνθεί σε έναν αστυνομικό.
Η αγαπημένη μας καλλιτέχνιδα Μιρέλα Πάχου συμμετέχει στην ιστορία κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 3: Η Δύναμη της Βερονίκης», στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύει τα τραγούδια «Είναι δικαίωμά μας» και «Ένας για όλους και όλοι για έναν».

Η Μιρέλα Πάχου συμμετείχε και στις δύο προηγούμενες ιστορίες κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και το «Το Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα». Την ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασία και τη συμβολή της στην προστασία των παιδιών.