Σημεία συνέντευξης της Έφης Αχτσιόγλου

Σημεία συνέντευξης της Έφης Αχτσιόγλου

Σημεία συνέντευξης της Έφης Αχτσιόγλου

Σημεία συνέντευξης της Έφης Αχτσιόγλου,, βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στο “OPEN”
“Εκδήλωση νοσταλγίας για τη βασιλεία από κρίσιμη μερίδα της ΝΔ”
«Αυτό που παρακολουθήσαμε χθες δεν ήταν η κηδεία ενός ιδιώτη. Ήταν η εκδήλωση νοσταλγίας για τη βασιλεία από κρίσιμη μερίδα της ΝΔ. Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και οι βουλευτές της ΝΔ απέτισαν φόρο τιμής σε ένα πρόσωπο το οποίο έχει συνδέσει την παρουσία του στην ελληνική ιστορία με τα μελανότερα χρώματα. Δεν ήταν εκεί ιδιώτες για ένα προσωπικό ζήτημα. Ήταν πολιτική παρουσία. Ο κ. Βορίδης μάλιστα το δήλωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο όταν δεν αναφέρθηκε καν σε έκπτωτο βασιλιά αλλά σε βασιλιά. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, συλλυπούμαστε την οικογένειά του, αλλά δεν θα ξεπλύνουμε τη βασιλεία στη χώρα», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου στο “OPEN” για την κηδεία του Κ. Γλύξμπουργκ.
«Στην ουσία μόνο ο κ. Μητσοτάκης δεν πήγε στην κηδεία. Το να πηγαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Εσωτερικών και βουλευτές εκπέμπει πολιτικό μήνυμα άκρως προσβλητικό για την ιστορία και τους αγώνες του ελληνικού λαού. Προφανώς αυτό έγινε και προς άγρα ψήφων από ένα φιλοβασιλικό ακροατήριο, πράγμα επίσης ιδιαιτέρως προβληματικό», πρόσθεσε.
Για το σκάνδαλο των υποκλοπών τόνισε ότι «η ίδια η κυβέρνηση θέτει θέμα εμπιστοσύνης προς τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ όταν, ως φαίνεται, τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που αναδεικνύει το ζήτημα. Το πρόβλημα είναι το ίδιο το γεγονός της παρακολούθησης».
«Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο; Γιατί; Ρωτάμε και ξαναρωτάμε. Η απάντηση του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να είναι “δεν το γνωρίζω”, όταν ο ίδιος έθεσε υπό τον έλεγχό του την ΕΥΠ» και μάλιστα «στη Βουλή δεν απάντησε καν, όταν ρωτήθηκε τράπηκε σε φυγή», σημείωσε η κ. Αχτσιόγλου.
«Η κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της έχει ακολουθήσει μία διαρκώς μεταβαλλόμενη γραμμή από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών και το παραδέχτηκε ο κ. Μητσοτάκης. Ποτέ δεν απάντησε γιατί έγινε η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη και του κ. Κουκάκη, ενώ έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει την υπόθεση και στη Βουλή. Για τις αποκαλύψεις παρακολουθήσεων άλλων προσώπων αρχικά είπε ότι είναι μύθοι του Αισώπου και όταν αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο διαλόγων, είπε ότι υπάρχουν ρυπαρά δίκτυα στην ΕΥΠ. Άρα παραδέχτηκε ότι η ΕΥΠ όντως πραγματοποιεί αυτές τις παρακολουθήσεις. Και τώρα προσπαθεί να τα ρίξει στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, η κυβέρνηση να κρύβεται και να υπεκφεύγει διαρκώς», υπογράμμισε.
Για τη γνωμοδότηση του κ. Ντογιάκου ανέφερε ότι «αποτελεί κορύφωση στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου», επισημαίνοντας πως «δεν είχε αρμοδιότητα να τη δώσει και το περιεχόμενό της ήταν εκτός οποιασδήποτε συνταγματικής λογικής», εξάλλου «τοποθετήθηκε επ’ αυτού σχεδόν το σύνολο του νομικού κόσμου της χώρας».
https://youtu.be/SxK03wWHjRE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…