Εύα Καϊλή: Μοναχικά Χριστούγεννα στις φυλακές

Εύα Καϊλή: Μοναχικά Χριστούγεννα στις φυλακές

Εύα Καϊλή: Μοναχικά Χριστούγεννα στις φυλακές

Μοναχικά Χριστούγεννα πέρασε η Εύα Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες καθώς κανένας δεν την επισκέφθηκε.

Άξιο αναφοράς, είναι ότι στις φυλακές έχουν πάει αρκετοί συγγενείς των υπόλοιπων κρατουμένων, ακόμη και βρέφη, προκειμένου να περάσουν λίγες ώρες με τους αγαπημένους τους, ωστόσο κανείς δεν επισκέφτηκε την Εύα Καϊλή.

Η ίδια, μετράει αντίστροφα μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2023, οπότε και θα κριθεί ξανά το αν θα αποφυλακιστεί με περιοριστικά μέτρα ή θα παραμείνει έγκλειστη.

Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων για την Εύα Καϊλή και τις συγκρατούμενές είχε, ως ορεκτικό σούπα σπαραγγιού. Το κυρίως πιάτο θα είναι pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριάς.

Το επιδόρπιο θα είναι dame blanche, ένα γλυκό από παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα καθώς και μάφιν.

Το χριστουγεννιάτικο μενού δεν περιλαμβάνει αλκοόλ. Η διεύθυνση των φυλακών δίνει τη δυνατότητα στις κρατούμενες να αγοράσουν μερικά πράγματα από το κυλικείο, εφόσον τους μεταφερθούν χρήματα στον λογαριασμό του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Στο μεταξύ η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, σε άρθρο της, εστιάζει στην εμπλοκή της Εύας Καϊλή αλλά και στο τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την παράταση της προφυλάκισής της για έναν ακόμη μήνα, αναφέρει το in.gr

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αμφισβητεί τους ισχυρισμούς των δικηγόρων της Εύας Καϊλή πως η απόφαση να παραμείνει στη φυλακή οφείλεται στους φόβους για απαγωγή της από μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ. Και εκτιμά πως η βελγική δικαιοσύνη, «βλέπει» κίνδυνο συσκότισης του σκανδάλου.

Ο τίτλος του γερμανικού δημοσιεύματος είναι «Περί απληστίας και της προδομένης αγάπης» και ο υπότιτλος «η Εύα Καϊλή στο ρόλο της αθώας διωκόμενης: Πώς το Qatargate βλάπτει τις Βρυξέλλες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…