Νίκος Ανδρουλάκης: «Έχει αποτύχει ως μέθοδος διακυβέρνησης»

 - OnCamera.gr

Με ιδιαίτερο τρόπο ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη συνέντευξή του εκτιμά ότι «ο Ερντογάν θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία».

Υπογραμμίζει, όμως, ότι δεν θα πρέπει να «δημιουργούμε πανικό στους πολίτες με επικίνδυνες διαρροές, όπως αυτές που προήλθαν από το υπουργείο Αμυνας» και ότι «οφείλουμε να ενισχύουμε την αποτρεπτική μας δύναμη χωρίς τυμπανοκρουσίες εσωτερικής κατανάλωσης».

Αναφορικά με την εσωτερική πολιτική και τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει περί εκλογών, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα γίνουν το φθινόπωρο, ο κ. Μητσοτάκης μονότονα επαναλαμβάνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, εμείς θα είμαστε πανέτοιμοι όποτε κι αν γίνουν» και υπογραμμίζει ότι το επιτελικό κράτος «έχει αποτύχει ως μέθοδος διακυβέρνησης».

Ο κ. Ανδρουλάκης περιγράφει τις επόμενες κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα και για το επίμαχο ζήτημα των μετεκλογικών συνεργασιών επισημαίνει: «Την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής, με βάση τους συσχετισμούς που θα έχουν διαμορφώσει οι πολίτες, θα κριθούν οι προθέσεις όλων».