Η περίεργη εμμονή του Ερντογάν με τον Μητσοτάκη

Bλέπεις και ακούς, αυτές τις ημέρες έναν Ερντογάν να επιμένει σε φραστικές επιθέσεις εναντίον της χώρας μας. Να έχει μια εμμονή με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κυρίως γιατί επισκέφθηκε τις ΗΠΑ, επειδή είδε τον πλανητάρχη και μίλησε στο Κογκρέσο. Ο Τούρκος Πρόεδρος όποιον και αν συναντήσει στρέφεται με ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον της χώρας μας και εναντίον του Πρωθυπουργού.

Αυτή τη φορά επέλεξε να επιτεθεί εναντίον του κ. Μητσοτάκη, παρόντος του Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο. Επέλεξε, δηλαδή, να πει ότι είχε να πει σε έναν Πρόεδρο μιας λατινικής χώρας που βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση και όταν το 2018 επισκέφθηκε και πάλι την Τουρκία δημιούργησε σάλο στην χώρα του με τα πλούσια γεύματα που έκανε και τα ακριβά χαβανέζικα πούρα που κάπνιζε.

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ έχουν εννέα βάσεις στην Ελλάδα. «Όταν τους ρωτάς εναντίον ποιων τις άνοιξες, λένε Ρωσία. Δεν θα το φάμε αυτό, συγγνώμη», όπως χαρακτηριστικά είπε. Συνεχίζοντας ο Ερντογάν, καταφέρθηκε εναντίον της ΕΕ, σημειώνοντας ότι ευρωπαϊκές χώρες παρέχουν σοβαρή εξοπλιστική υποστήριξη στην Ελλάδα.

Πηγή: Βηματοδότης