Κατερινόπουλος: «Ήμουν είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος  ήταν ενεργό στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ πάντοτε δήλωνε τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό με αφορμή την τεράστια άνοδο της αναγνωρισιμότητας του φήμες τον θέλουν να κατεβαίνει με το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος.

Ο ίδιος μίλησε στο ραδιόφωνο Antenna Star 103,5 και απάντησε σε όλα:

: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο» είπε

Επίσης, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: «Έχει τόσους καλούς υποψήφιους εκεί η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους»

Και κατέληξε: «Μιλάμε για την Αιτωλοακαρνανία. Εγώ από εκεί κατάγομαι. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Δεν έχω καμία πρόταση. Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές. Θέλω να πω μια μεγάλη καλημέρα στους συμπατριώτες μου. Γιατί αγαπάω τον τόπο μου, πάντα τον αγαπούσα.»