H Π. Πέρκα στο MEGA: «Αυτό που εισπράττουμε από τον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ‘αποτυπώνουν’ οι δημοσκοπήσεις»

H Π. Πέρκα στο MEGA: «Αυτό που εισπράττουμε από τον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ‘αποτυπώνουν’ οι δημοσκοπήσεις»

H Π. Πέρκα στο MEGA: «Αυτό που εισπράττουμε από τον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ‘αποτυπώνουν’ οι δημοσκοπήσεις»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρχικά τοποθετήθηκε για τις δημοσκοπήσεις: «Δεν θα αναφερθώ στην μεθοδολογία των δημοσκοπήσεων που επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Στο πολιτικό επίπεδο, αυτό που εισπράττουμε στην επαφή μας με τον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις».

«Έχει τραβήξει πάρα πολλά ο ελληνικός λαός, μιλάμε για μία αύξηση στο ΑΕΠ που δεν περνάει στις τσέπες του πολίτη. Υπάρχει αισχροκέρδεια στην ενέργεια, ακρίβεια στο supermarket. Σήμερα οι αγρότες στην περιοχή μου την Φλώρινα ξεκινούν κινητοποιήσεις. Γνωρίζετε ότι οι μηλοπαραγωγοί πουλάνε 0,15- 0,20€ περίπου και στο ράφι φτάνει 2 με 2,5€; Δε γίνεται κανένας έλεγχος. Αυτή την ‘ελαστικότητα’ στην αγορά την πληρώνει ο πολίτης», σημείωσε για την κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας.

Σχετικά με τον τηλεοπτικό χρόνο και την κάλυψη της διαφοράς, δήλωσε: «Όταν ανοίξει και επίσημα η προεκλογική περίοδος μοιράζεται ισότιμα ο τηλεοπτικός χρόνος, εξηγείται το αναλυτικότερα το πολιτικό πρόγραμμα και θεωρώ πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει κατανοητές οι προτάσεις που συνεχώς καταθέτουμε πάνω στις καταστροφικές πολιτικές που ασκεί η ΝΔ. Θεωρώ ότι έχουμε άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πτώση της ΝΔ, πράγμα που φαίνεται και από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων».

Επίσης, σχολίασε τα περί μαύρου χρήματος: «Εδώ έχουμε μια πολύ περίεργη κατάσταση. Ειδικό Δικαστήριο για πλημμέλημα. Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κατηγορηθεί μέχρι τώρα για διαφθορά. Στην προανακριτική διαδικασία δεν υπήρχε τέτοια κατηγορία, ξαφνικά βλέπουμε στο δικαστήριο να εμφανίζονται για πρώτη φορά. Έχουμε ξεκάθαρη αντίδραση του Ν. Παππά να καταθέσει μήνυση και θα δούμε την εξέλιξη στα δικαστήρια. Ξέρετε όλα αυτά μπαίνουν από τη ΝΔ σε αντιπαράθεση με τα σκάνδαλα Χειμάρα, Πάτση, απευθείας αναθέσεων και ένα σορό άλλα ζητήματα».

Τέλος, για τις υποκλοπές, σημείωσε: «Η ΝΔ τα χαρακτηρίζει ‘θεματάκια’. Εγώ λέω ότι όλα αυτά που ζει η κοινωνία του, έχουν να κάνουν με το θέμα της Δημοκρατίας. Τα θέματα Δημοκρατίας και Κράτους Δικαίου είναι πάρα πολύ σοβαρά για να τα ξεπερνάμε έτσι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι από την αρχή της διακυβέρνησης της ΝΔ υπήρξαν μεθοδεύσεις ώστε αφενός, η ΕΥΠ να ελέγχεται από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό -που έπειτα αρνήθηκε την ευθύνη- με τον κ. Κοντολέοντα να διορίζεται Διοικητής χωρίς να έχει καν πτυχίο και αφετέρου, να έχουμε συνεχείς νομοθετικές παρεμβάσεις με τροπολογίες, ώστε να γίνεται δεύτερο σκάνδαλο, αυτό της συγκάλυψης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε θεσμική εκτροπή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…